صفحه اصلياخبارمقالاتچند رسانه ایگزارش تصویریجشنواره عباس زمان
جمعه ٣١ فروردين ١٤٠٣
آخرین اخبار
هفتمین جشنواره تئاتر منطقه ای مشگین شهر با معرفی برگزیدگان به کار خود پایان داد.
دشمنان این کشور در صدد تسلط بر منابع کشور هستند و با استقلال ما مخالفد
نوجه فرهنگ در دولت مردمی و انقلابی مورد انتظار مردم و رهبری است
دشمن با دوقطبی سازی سعی در انشقاق جامعه متحد اسلامی دارند
سیاست کلی شورای عالی انقلاب فرهنگی تقویت شوراهای فرهنگ عمومی شهرستان هاست
قرارگاه فرهنگی محرومیت زدایی در جهت اجرای عدالت فرهنگی در شهرستان های کشور راه اندازی شده است
رخی شایعه کردند که ایران می‌خواهد با جمهوری آذربایجان بجنگد؛ این ناجوانمردانه‌ترین تهمت به ایران است
ضرورت جهاد تبیین و رصد مسائل فرهنگی شهرستان ، ارائه راهکارهای عملی با محوریت گام دوم انقلاب اسلامی
استکبار جهانی با راه اندازی جنگ تمام عیار ترکیبی به مقابله با نظام اسلامی ایران برخاسته است.
رخشش هنرمندان تئاتر مشگین شهر در ششمین جشنواره منطقه ای تئاتر افراد دارای معلولیت (طلوع) زنجان، با نمایش عاقبت پس انداز
اخبار > دولت جمهوری آذربایجان برای برگزاری مراسم دینی در این کشور شرط تعیین کرد


کد خبر: ٥٧٠ تاریخ انتشار:سه شنبه ٢٤ مهر ١٣٩٧ | ٠٧:٥٦ تعداد بازدید: ...

دولت جمهوری آذربایجان برای برگزاری مراسم دینی در این کشور شرط تعیین کرد

­شروط تعیین شده از طرف دولت جمهوری آذربایجان برای برگزاری مراسم دینی در این کشور، در همایش ” مراسم های دینی؛ تاریخ، سنت و حقوق” در باکو اعلام شد.

به نقل از پایگاه اینترنتی ” آخار”، در این همایش که در هتل “دبی” در باکو و به ریاست مبارز قربانلی، رییس کمیته دولتی امور گروه های دینی جمهوری آذربایجان برگزار شد، سیاووش نوروزوف، رییس کمیته دولتی امور “گروه های دین و اتحادیه هایی اجتماعی” مجلس این کشور گفت : ” برگزاری مراسم های دینی باید در چارچوب قانون تنظیم شوند. اگر کتاب ” دده قورقود ” ( از افسانه های ترکی ) را ملاک بگیریم، در این کتاب شکل برگزاری تمامی مراسم های دینی را کاملا بطور دیگری می بینیم؛ باید “ترک گرایی” ، “اسلام گرایی” و “نوگرایی” به نمادهای مراسم های دینی تبدیل شوند. ساده کردن این مراسم ها و جلوگیری از اسراف ضروری است. »
رییس کمیته دولتی امور “گروه های دین و اتحادیه هایی اجتماعی” مجلس جمهوری آذربایجان تاکید کرد : « باید جامعه باور کند بسیاری از مراسم های دینی که برگزار می شوند، در قرآن وجود ندارد. امروز درباره نکاح ها مشکل داریم. درست است که به نکاح های شرعی احترام می گذاریم، اما در قانون ازدواج در جمهوری آذربایجان شرط سنی برای ازدواج وجود دارد و باید به آن عمل شود. اصل قانون است. ما باید تلاش کنیم که افراد پس از برگزاری مراسم های دینی ، با بدهی زندگی نکنند. »
آنار علیزاده ، مشاور اداره کل ” امور قومی و دینی و چندفرهنگ گرایی” ریاست جمهوری آذربایجان نیز تاکید کرد : ” مناسبات دین و دولت در جمهوری آذربایجان براساس اصول لائیسم استوار است و برای همگان خواه مسلمان و خواه غیرمسلمان، آزادی برگزاری مراسم دینی تامین شده است. این نیز به معنای آن است که آزادی وجدان در جمهوری آذربایجان تامین شده است. »
این مقام ریاست جمهوری آذربایجان افزود :” در مراسم های دینی باید چهار اصل اجرا شوند: اصل اول اینکه، مراسم های دینی نباید نقض کننده ‌آسایش اجتماعی باشند. دومین اصل این است که مراسم های دینی باید منطبق بر عادات و سنن ملی باشند. دخالت تاثیرات دینی بیگانه با هدف نابود کردن هویت ملی آذربایجان مجاز نیست. سوم اینکه، در مراسم های دینی نباید فراخوان های سیاسی مطرح شوند. اصل چهارم هم این است که در اجرای مراسم های دینی نباید خرافه گرایی و افراط گرایی شود. ”
این مقام ریاست جمهوری آذربایجان افزود : « اجرای برنامه های آگاهی بخشی دینی موجب شده است که موارد منفی سال به سال کاهش یابد. در این کار، “اداره مسلمانان قفقاز” و “کمیته دولتی امور گروه های دینی” جمهوری آذربایجان نقش مهمی دارند.»

نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 





تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به موسسه هویت و مهدویت مشگین شهر  است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.

((طراح  : صفری ))